marți, 22 martie 2016

Localul de botezuri La Rousse

LA ROUSSE Sala pt. botez
Localul de botezuri La Rousse

Localul de majorate La Rousse in orasul Timisoara de pe strada Closca te intampina cu scopul de a rezerva sala la cele mai importante evenimente de prin an. Localul LA ROUSSE detine trei incinte utilizate pentru inchiriere la petreceri, in functie de cata lume invitati, dispunem de incaperea pentru nunti ce cuprinde in tarif: de la designul salii pana la pregatirea mancarii pe durata petrecerii cuprinzand si partea de servire. Frecvent clientela noastra starnesc interes pentru sala de petreceri Timisoara, sfatuindu-se prin alte cunostinte ce au participat ori au pregatit evenimente ca botezuri sau revelioane la al nostru restaurant ce si-au aratat satisfactia, sau stiu despre local de pe de pe paginile Facebook.

Stai alaturat de Strada Karoly Kos? Excelent, de prin cauza faptului ca restaurant de majorat La Rousse se afla in apropierea dvs.

Daca ti-ar place sa cautati restaurant, puteti sa rezervati localul www.la-rousse.ro , avem pretul per meniu care este la valoarea de 129 LEI/meniu, costul este diferit functie de mancarurile alese, unul dintre meniuri solicitat de clientii restaurantului este pachetul "Meniu de nunta Promotional".

Localul LA ROUSSE Timisoara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu